Widerrufsrecht

ÖPPETKÖP & RETURER

För att du skall känna dig trygg erbjuder vi 30 dagars öppet köp.

Ångerrätt gäller inom 30 dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att varan är i nyskick. Nyskick innebär, förutom att varan ska vara oanvänd, också att alla etiketter och förpackningar är oskadade. Emballera varan innan du skickar tillbaka den.

När vi tar hand om din retur kommer vi att göra en återbetalning eller stryka din faktura, beroende på hur du ursprungligen har gjort betalningen. Detta görs efter att vi mottagit och kontrollerat den returnerade varan.

Varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav utlöses ej. 


Säkerhetsutrustning (så som torrdräkter, säkerhetslinor mm.) har 14 dagars öppet köp. Produkter med bästföredatum har 14 dagars öppet köp. Varor som säljs på lösmeter och specialbeställningar saknar helt returrätt.

Returer skickas till:

Melker of Sweden
Karlbergs Strand 4k
171 73 Solna

REKLAMATION

Finns det möjlighet att ta en bild på varan du vill reklamera, och på så sätt visa oss problemet så underlättar detta hanteringen av ditt ärende.

Är det en kajak du vill reklamera ber vi dig fylla i detta formulär:
https://melkerofsweden.com/pages/warranty-claim-form

Annars ber vi dig skicka bilden i ett mail till warranty@melkerofsweden.se, skriva vad det är som hänt och hur du har använt produkten/produkterna. När vi får informationen så kommer vår reklamationsansvarig att kontakta dig för vidare information. Produkterna du vill reklamera ska vara rentvättade och fria från hundhår, lera och dylikt. 

Varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav utlöses ej. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.